Mijn naam is Marijke Peschel en ik woon in Zeewolde. 

In 2006 ben ik begonnen met schilderen. Eigenlijk bij toeval, ik hielp bij een activiteit waar schilderen centraal stond. En hierna kon ik het eigenlijk niet meer loslaten.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in verschillende schildertechnieken met acrylverf. En daarna heel veel gewoon uitgeprobeerd. Buiten het schilderen van dieren (meestal naar voorbeelden van eigen foto’s), maak ik graag portretten.

Begin 2018 ben ik ook begonnen om te gaan werken met pastelkrijt en ook dit vind ik ontzettend leuk om te doen. Ook het werken met inkt en ecoline is ontzettend fijn, klein afbeeldingen of ansichtkaarten zijn erg leuk om hiermee te maken.

U kunt bij mij ook terecht voor een persoonlijke kerstkaart. U kunt een voorbeeld vinden bij Ansichtkaarten.

Thuis heb ik een mooi groot atelier waar ik graag schilder met muziek op de achtergrond. En waar ik het erg leuk vind om beginnende schilders of schilders die al even bezig zijn maar graag wat extra hulp willen hebben te coachen en ondersteunen.

U kunt op mijn website meer informatie vinden over mijn schilderijen, ansichtkaarten en coaching.  www.marijkepeschelart.nl of contact opnemen via  info@marijkepeschelart.nl.

 

Marijkepeschelart